Kategoriler
Proje Haberleri

Vefa Konutları Karaman projesi yükseliyor

Konut projesi Evcen İnşaat firması tarafından Karaman ili, Merkez ilçesi, Larende mahallesinde hayata geçirilmektedir. Vefa Konutları Karaman projesinde dairelerin satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Vefa Konutları Karaman fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Vefa Konutları Karaman projesi 2 farklı konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip konutlar brüt 125 metrekare, 4+1 tip daireler ise 170 metrekare büyüklüklere sahiptir. Site içerisinde zengin sosyal olanaklar yer almaktadır. Çocuk oyun alanları, kamelya, yeşil alanlar, açık otopark ve asansör gibi donanımlar mevcuttur.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Daire içleri vestiyer, kileri duvar kağıdı, yerden ısıtma gibi özelliklere sahiptir.

Vefa Konutları Karaman fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları lansmana özel fırsatlarla sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan satılık daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

Brüt 125 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 490 bin TL,

170 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 daireler 630 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Vefa Konutları Karaman projesi Yenişehir Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje hastane, okul, market, park, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0338 213 19 67 ve 0532 626 43 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…