Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Acıpayam konutları satışta

Vega Acıpayam konutları, Ömer Faruk Yıldız İnşaat – Mühendislik firması tarafından yükseltilen konforlu dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerin oda sayıları 3 + 1 ve 4 + 1’dir. 4 + 1 odaya sahip olan daireler teraslı dubleks olarak tasarlanmıştır. Konutların inşasında C 30 / 35 sınıfı beton kullanılmıştır. Dolayısıyla projenin tamamen deprem yönetmeliklerine uygun olduğu görülmektedir. İnşaat çalışmaları devam eden proje, yapı dayanıklılığı ve daire içi özellikler sayesinde ön plandadır.

Bununla birlikte konutlar için genel olarak yerli malzemeler kullanılmaktadır. Örneğin tüm PVC doğrama ürünleri ve diğer donanımlardan pek çoğu İzmir’den getirtilmektedir. Ayrıca dairelerin çelik kapısı, seramil zeminleri, laminant zeminleri ve yalıtımlı camları son derece kalitelidir. UTO (Ulusal Teknik Onay) belgeli bims blok duvarlar, ses ve ısı yalıtımı açısından oldukça yararlıdır. İnternet altyapısı da konut özelliklerinden bir tanesidir.

Proje nerede hayata geçmektedir?

Adından da anlaşıldığı gibi, bu proje Denizli’nin Acıpayam ilçesinde hayata geçen bir konut projesidir.  Vega Acıpayam projesinin gerçekleştiği arsa, ilçenin Aşağı Mahalle adlı merkezi bir mahallesinde bulunur. Site, Adnan Menderes Bulvarı ile 162. Sokak’ın üzerindedir. Acıpayam ilçesinin giriş bölümü niteliğindeki bu lokasyon Antalya – Denizli Yolu’nun karşısındadır.

Acıpayam Devlet Hastanesi, Acıpayam Toplum Sağlığı Merkezi, Karaağaç Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulu başta olmak üzere pek çok yer dairelere yakındır. Ayrıca Ekomini, Pekdemir, A 101 ve BİM şubeleri de bu civarda çok fazla bulunur.

Vega Acıpayam satılık daire fiyatları ne kadardır?

Vega Acıpayam satılık daire türleri, sahip oldukları büyüklüğe ve fiyatlara göre şöyle sıralanır:

(Brüt – Net metrekare)

  1. 3 + 1 Odalı daireler
  • 139 – 115 metrekare
  • 000 TL
  1. 4 + 1 Odalı dubleks daireler
  • 192 – 158 metrekare
  • 000 TL

Ayrıca bu daire seçeneklerinin hepsi takas yöntemine uygundur. Daha detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0532 246 04 44

Exit mobile version