Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Acıpayam satılık daire fiyatları ne kadardır?

Vega Acıpayam satılık daire fiyatları bölgenin ortalamasından yüksek değildir. Fakat konutlar Acıpayam ve civarındaki en konforlu daireler arasındadır. İnşaat çalışmaları için C 30 / 35 sınıfı kaliteli beton malzeme kullanılmış olan Vega konutları depreme dayanıklıdır. Ayrıca dış cephe yalıtımı sayesinde konutların içi dış ortamın gürültülerinden tamamen korunaklı haldedir. Ulusal Teknik Onay belgesine sahip olan dairelerin iç ve dış cephesi bims blok ile örülüdür. Projenin bir başka önemli detayı ise tüm doğrama ürünlerinin yerli olmasıdır. Yurtdışından malzeme ithal etmek yerine İzmir’in 1. sınıf sanayi ürünlerini tercih eden Ömer Faruk Yıldız İnşaat, diğer tüm malzemeleri de en kalitelisinden seçmiştir.

Projenin normal 3 + 1 daireleri ile bahçe dubleksi olarak tasarlanmış 4 + 1 daireleri satıştadır. Bu daireler, büyüklüklerine ve fiyatlarına göre şu şekildedir:

  • 3 + 1: Brüt 139 metrekare – Net 115 metrekare / 385 bin TL
  • 4 + 1: Brüt 192 metrekare – Net 158 metrekare / 585 bin TL

Ayrıca bu konut seçeneklerinden hiçbiri kredili alıma uygun olmamaktadır. Bununla birlikte takas yöntemi kullanıma açıktır. Detaylı bilgi için firma ile irtibat kurmak gerekir.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Vega konutları Acıpayam satılık daire türleri arasındaki en merkezi konutlardan birisidir. Aşağı Mahalle’nin ortasından geçen ve ilçe merkezine ulaşan Adnan Menderes Bulvarı, projenin konumu olmaktadır. 112 Acil Servis istasyonu ile dip dibe sayılabilecek olan Vega Konutları Denizli şehrinin oldukça sakin bir konumundadır. Hem sakin hem de merkezi olmayı başarabilen bu konum aynı zamanda pek çok eğitim kurumuna kısa mesafededir. Antalya – Denizli Yolu ise konutların karşısındadır.

Vega Acıpayam projesinin özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmalıdır?

Vega Acıpayam satılık daire fiyatları ya da proje özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak mümkündür. Bunun için 0 532 246 04 44 numarasına ulaşmak yeterli olacaktır.

En yeni konut projeleri BURADA.

Exit mobile version