Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Cadde Ofis sıfır faiz fırsatı ile satışa sunuldu

Nata Holding firması tarafından Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilen Vega Cadde Ofis projesinde ofis satışları başladı. Satışlar lansmana özel fırsatlarla başladı. Uygun ödeme fırsatı, uygun vade ve peşinatlarla projedeki ofisler satışta. Projede ayrıca kurumsal kapsamda blok olarak satışlar da bulunuyor. Projede ofis fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl? Ofis tipleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Vega Cadde Mobilya & Ev Dekorasyon ve Ofis projesi Nata Holding’in iştiraki olan Nata Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede İstanbul Yolu üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Anadolu Bulvarı’na ve Eskişehir Yolu’na 5, Konya Yolu’na 10 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca Kızılay’a 14, AŞTİ’ye 10 ve metroya ise 3 dakika mesafede yer alıyor. Esenboğa Havaalanı’na da 28 dakika mesafededir.

3 bloktan meydana gelen Vega Cadde Mobilya & Ev Dekorasyon ve Ofis projesi içerisinde toplam 161 adet ofis kompleksi mevcuttur. 24 sat güvenlik, yeşil odaklı teraslar, toplantılar için özel alanların yer aldığı proje yüksek tavanlıdır. Ofis projesi 20 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede ofislerin dışında ayrıca Home Office’lerde yer alıyor.

23 bin metrekare kiralanabilir alan içerisinde ise 68 adet mağaza mevcuttur. Geniş otopark alanları ile dikkat çeken Vega Cadde Ofis projesinde 350 araçlık açık, 680 araçlık 680 araçlık olmak üzere toplam 1030 araçlık otopark bulunmaktadır. Ayrıca projedeki her blokta 3 adet asansör mevcuttur.

Vega Cadde Ofis fiyatları ne kadar?

Ankara Ofis projesinde brüt 50 metrekare 1+0 home ofisler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Brüt 90 metrekare 1+0 home ofisler 730 bin 740 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 95 metrekare 1+0 home ofisler 790 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 120 metrekare alana sahip 1+0 home ofis fiyatları 1 milyon 179 bin 270 TL’den başlıyor.

Kurumsal kapsamda blok olarak satışa sunulan 9 bin metrekare büyüklüğe sahip 8 katlı blok 80 milyon TL’den satışa sunuluyor.  9.000 metrekare kapalı alanı, 20 bin metrekare açık alanlı blok ise 80 milyon TL’den satılıyor.

Projeden ofis sahibi olmak için ilk etapta yüzde 30 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 24 ay vade ve yüzde sıfır fırsatı ile ödenebiliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Vega Cadde Ofis  İnönü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı İstanbul Yolu No: 412 Yenimahalle / Ankara adresindedir. Firma İnönü Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No: 412 adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 8 776 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version