Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Evler Sakarya satışları başladı

Vega Evler Sakarya projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yeşilyurt İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 116 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Yeşil alan ve çevre düzenlemeleri yapılmaktadır. Ayrıca kamelya, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Zeminde laminat parke uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ıslak zeminlere fayans uygulanmaktadır. Oda kapıları özel tasarım lake kapı olarak yapılmamaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde 3 adet tuvalet mevcuttur. Engelliye uygun asansör ve rampa yer almaktadır.

Vega Evler Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayola yakın olup toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

Vega Evler Sakarya fiyatları ne kadardır?

Vega Evler Sakarya projesinde fiyatlar bulunduğu cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 133 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL ile 670.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 277 48 64 veya 0 (532) 787 41 88 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…