Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Hills Atakum teslim tarihi

Samsun’un Atakum ilçesinde, E&A İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Vega Hills Atakum konut projesi, toplam 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

16 katlı 2 blokta, toplam 96 konuttan  koluşanonut projesinde, yalnızca 4,5+1 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki konutların hepsi, 180 metrekare büyüklüğe sahip bir şekilde hayata geçiriliyor.

Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesinin toplamda yüzde 75’i satılmış durumda.

Vega Hills Atakum konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 690 bin TL ila 870 bin TL arasında yer alıyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra 200 bin TL peşinat ile kalan kısım aylık 5 bin TL taksitlerle ödenebiliyor.

Vega Hills Atakum konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği var. Projede aqua park ve kış bahçesi de yer alıyor.

Asansörü bulunan konut projesinde, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da yer alıyor. Projede ayrıca bir de barbekü alanı mevcut durumda bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, Samsun’un en merkezi yerlerinden Atakum ilçesinde inşa ediliyor. Vega Hills Atakum konut projesi, Büyükkolpınar Mah. 1246. Cad. No: 66/20A Atakum/Samsun adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0362 230 40 79 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.