Kategoriler
Proje Haberleri

Vega Otonomi Sincan’da başlıyor

NATA Holding ve Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) işbirliği ile inşa edilecek olan, Sincan semtindeki oto galerileri bir arada buluşturarak donanımlı ticaret olanağı sağlayacaktır. Bölgeyi ve bölge halkını hafifletecek Vega Otonomi projesinin imza daveti Tavacı Recep Usta’da gerçekleşti.

Davet NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık ve SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan ev sahipliği gerçekleştirdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar gibi daha pek çok seçkin isim davete katılım gösterdi.

Namık Tanık programın açılı konuşmasını gerçekleştirdi. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederek proje ile alakalı bilgiler verdi. Tanık, “Sincan’da Ayaş yolu üzeri Başer kavşağında sunacağımız Vega Otonomi projesinin imzalarını atıyoruz. Proje, A Tasarım Mimarlık tarafından projelendirilmiştir. Otonomide 151 oto showroom ve 58 adet ofis yer almaktadır. Ayrıca projede noter, banka, ekspertiz, araç stüdyosu, araç bakım ve yıkama alanları da yer alacaktır. Böylece semtte dağınık halde yer alan oto galeriler tek bir bölgede toplanmış olacak. Sincan Belediye Başkanımız Sayın Murat Ercan’a, Etimesgut Belediye Başkanımı Sayın Enver Demirel’e, MASFED Genel Başkanı Sayın Aydın Erkoç’a ve SİMAS Başkanı Sayın Gökhan Çalışkan’a destekleri adına teşekkür ederim. Vega Otonomi Ankara’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek konuştu.

Vega Otonomi için NATA Holding ve SİMAS arasında imzalar atıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da konuşmasını gerçekleştirdi. Bu konuşmada “İlk önce Başkentimize büyük değer katacak  bu proje herkese hayırlı olsun. Bu iş ortakları, güç birlikteliği yatırıma olumlu dönüşler yapar ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırır. Birlikten kuvvet doğar” ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Vega Otonomisi için semtte başka yatırımlarında önünü açacağını belirtti. Aynı zamanda “Bu proje yalnızca semtimizde yaşayan insanları değil, bizim gibi yöneticileri de rahatlatacak. İstihdam ve katma değer de sağlayacak” dedi.

MASFED ve Otonomi’nin kurucularından olan Başkan Aydın Erkoç da davette konuşma yaptı. Konuşmasında “2016 senesinde hayata geçirdiğimiz Otonominin, hem teknik alt yapısı, hem de eksiksiz işleyişi ile model alınması bizleri fazlasıyla gururlandırmaktadır. Şimdi de Sincan ilçesinde hayata geçirilen Vega Otonomi vasıtasıyla bu ilçede yaşayan yurttaşlarımız bütün işlemlerini tek bir yerde gerçekleştirerek gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecektir. Başkentimize hayırlı olsun” sözlerini kullandı.

SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan, dernek olarak böyle bir projenin içerisinde bulunmaktan gurur duyduklarını söyledi. Ayrıca “Mesleğine yatırım yapan, bizlere güvenen, hayallerimize ortak olan bütün motorlu araç satıcısı esnafımıza teşekkür ederim” dedi.

Davetin ardından NATA Holding ve SİMAS firmaları arasında imzalar atıldı.

Diğer ihale haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version