Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Velena Evleri bankaya uygun ödeme seçenekleriyle satışta

Velena Evleri, Lava Yapı güvencesiyle Muğla’nın Bodrum Akyarlar bölgesinde hayat buluyor. Toplamda 12 bloktan oluştuğu proje planları, dubleks villa seçenekleriyle alıcının tercihlerine bırakılmaktadır. Boyutların 228 metrekareye kadar tırmandığı dairelerden ev sahibi olmak isteyenlere kredi müjdesi veren Lava Yapı; Akdeniz ile Ege’nin bütünleştiği noktada projenin satışlarına devam etmektedir.

Velena Evleri proje özellikleri

Türkiye’nin turizm denilince akla gelen ilk bölgesi Muğla’nın Bodrum ilçesi oluyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen pek çok projenin il geneline değer katmasının ardından, Bodrum yerli ve yabancı alıcılar için değer artışında ilk sırada gelmektedir.

Dört mevsime uygun bir şekilde geliştirilen dairelerde iç mekan dekorasyonunda ağırlıklı renkler açık tondan oluşuyor. Renk tercihlerinin ferah ve sadelikten yana olmasının ardından malzeme kullanımlarında kaliteye ağırlık verildi. Doğal malzemelerden oluşan yeni yaşam alanları kalite ve lüksü bir araya getiriyor. Firma tarafından daire içlerinde toprak tonlarının tercih edildiği bilgisi bizlere sunulan detaylar arasında yerini aldı.

Velena Evleri projesinde dış cepheler için bölgenin kendi doğal taşını tercih eden Lava Yapı, doğayla bütünlük kazanma merakını sürdürüyor. Taşın sıcaklık verdiği bu lüks yapılarda, doğramalar alüminyumdan oluşmaktadır. Ahşap detayların modern bir görüntü kattığı projede, renkler antrasittir. Modern anlayışın üst sıralara tırmandığı alanda özellikle bahçedeki oturaklar, güneşin gölge durumuna göre konumlandırıldı.

Projede sosyal donatılar

Velena Evleri açık yüzme havuzu ve deniz manzarasıyla birleşmektedir. Açık otopark sayesinde konut sahipleri park sorunu yaşamazlar. Bina içlerine getirilen su deposu, ileride ortaya çıkabilecek su sıkıntısına çözüm yöntemi yaratır. Konut içlerinin tıpkı dışı kadar lüks olduğunu söyleyen firma, teslimleri ankastre beyaz eşya ile yapıyor. Ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası sayesinde kişisel alan korunmasına önem verilmiştir. Tasarım sürecinde şöminenin yerleştirildiği daire içleri ise lüks görüntü vermede birebir.

Projede daire fiyatları

Velena Evleri projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşmaktadır. 12 blok üzerinde 20 konuttan meydana gelen bu lüks yapılarda, toplam sayıdan 9 adedi 4+1 dubleks villa şeklindedir. Boyutların 196 ila 228 metrekare arasında değiştiği projede, 3 adet konut tipi 4+1 bitişik dubleks villalardır. Boyutlarını 160 metrekarede koruyan bitişik villalara eşlik eden 8 adet 2+1 ve 3+1 konutlar, 90 metrekarede sınırlandırıldı.

Projede daire fiyatları 2+1’lerde 1.750.000 TL’den başlarken, 3+1 dairelerde fiyat aralığı 1.800.000 TL’ye yükselmektedir. 4+1’lerde ise tercih aralığı 2.800.000 ila 3.800.000 TL arasında değişim yakalıyor.

Detaylı bilgi için:

0532 287 94 08 / [email protected]

Akyakarlar Mahallesi Tuzla Aspat Mevkii. 4292. Sokak 1024 Cadde Bodrum/Muğla