Kategoriler
Proje Haberleri

Velena Evleri Bodrum ilçesinde yükseliyor

Velena Evleri Bodrum ve çevresinde yükselen en konforlu daire seçeneklerindendir. Bu proje kapsamında inşa edilen dairelerden 9 tanesi villa, 8 tanesi normal daire ve 3 tanesi bitişik dubleks villadır. Sahip oldukları brüt büyüklüklere göre bu konut seçenekleri şöyledir:

  • 4 + 1 odalı müstakil villalar

-228 metrekare

-196 metrekare

  • 4 + 1 odalı bitişik dubleks villalar

-160 metrekare

  • 3 + 1 veya 2 + 1 odalı normal daireler

-90 metrekare

Bu daire seçenekleri arasından 4 + 1 odalı villaların bazıları 4 banyoya sahipken bazıları 3 banyoludur. Ayrıca 3 + 1 ve 2 + 1 odalı normal daire seçeneklerinde ikişer banyo vardır. Tavandan ısıtma ve soğutma teknoloji bulunan bu daireler üçlü ankastre seti, yalıtımlı pencereler ve şömine gibi detaylara sahiptir. Bununla birlikte sitenin açık yüzme havuzu, araç park yerleri ve özel iskelesi vardır.

Velena Evleri nerede yükselmektedir? Proje konumu neresidir?

Lava Yapı’nın hayata geçirdiği bu proje, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Akyarlar Mahallesi sınırları içinde gerçekleşmiştir. Denize sıfır olan konutların civarında Kalekent Sitesi ile Bağla Sitesi mevcuttur. Bodrum’un belki de en sakin bölgesinde inşa edilen bu lüks konutlar, deniz manzarasına ve temiz havaya sahip olmaktadır. Ayrıca ilçe merkezi pek uzakta değildir ve şehrin pek çok yerine buradan ulaşmak mümkündür. Akyarlar’da bulunan Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu ve İlkokulu, Akyarlar Camii ve 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşım ise çok kolaydır.

Velena Evleri Bodrum projesinde satılık daireler ne kadardır?

Velena Evleri Bodrum satılık villa fiyatları 4 milyon 850 bin TL ile 3 milyon 900 bin TL arasındadır. Ayrıca 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler de satıştadır. Bunların fiyatı yaklaşık olarak 2 milyon 300 bin TL değerindedir. Dolayısıyla bu fiyatlar Bodrum Akyarlar satılık daire fiyatlarının biraz üzerinde sayılabilir. Fakat villaların ve normal dairelerin sahip olduğu konfor bu fiyatların hakkını vermektedir. Bununla birlikte krediye uygun olarak satışa çıkan bu gayrimenkuller hakkında ayrıntılı bilgi almak için;

  • 0 532 287 94 08

numarasına ulaşmak mümkündür.

En yeni konut projelerini merak ediyorsanız TIKLAYINIZ

Exit mobile version