Kategoriler
Proje Haberleri

Veli Bey Konakları Kuşadası Lansman Fiyatlarıyla Satışta

Veli Bey Konakları Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Enar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Güzelçamlı Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 tip, dubleks müstakile villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Veli Bey Konakları Kuşadası kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Villa içleri ebeveyn banyosu, şömine ve panjur gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda her odaya klima tesisatı altyapısı da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra her villaya bir araçlık otopark mevcuttur. Ayrıca her villanın birer tane müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır.

Proje kapsamında her bir villa 320 metrekarelik arazı üzerine konumlandırılmıştır. Bunların yanı sıra her bir villa birbirinden ayrı otomatik sulama sistemine, bahçe aydınlatmasına, su deposuna, hidrofora ve açık alana sahiptir. Kuşadası konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Villalar 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dubleks yapıda olan villalar ayrıca brüt 145 metrekare alana sahiptir.

Veli Bey Konakları Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

Veli Bey Konakları Kuşadası konut projesi, Kuşadası, Güzelçamlı Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje oteller bölgesinde denize yalnızca 30 metre yürüme mesafesindedir. Bunların yanı sıra market, şehir merkezi, park, toplu taşıma araçları gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 3 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 646 11 22 ve 0543 841 43 22 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…