Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Ankara Cadde ve Meydan mağazaları satışta

Tek rakamlarına göre 2020 1 Ocak ve haziran ayları arasında Ankara’da toplam 53.575 konut satışı gerçekleşmiştir. Fırat life Style COO’su Ahmet Fırat bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirilmiştir. Ankara’da yıl genelinde en çok satış gerçekleştiren ay hazirandır. Toplam 13.401 konutun satıldığı başkentte artan taleple birlikte bazı açıklamalarda bulunmak mümkündür. Bu şekilde konut satışları başkentte son yıllarda yükselişe geçtiğini söylemek mümkündür. Bu şekilde açıklamasını sürdürmüştür. İnşaat çalışmaları hızla devam eden Velux Ankara Cadde ve Meydan mağazaları satışa sunulmuştur.

Velux Ankara Cadde ve Meydan Mağazaları Satışta

Ankara’da hayata geçirilen ve toplamda 72.000 metrekare proje alanına sahip 11 blok olarak yükselen ve 1000 konutlu yapısı ile Velux Ankara karma konsepti ile dikkat çekmektedir. 6500 metrekare alana sahip açık AVM konsepti ile birlikte toplamda 3 bloktan oluşmaktadır. 113 mağazası ile geniş bir meydan alanı sizlere sunan proje kullanıcılarına Ankara’da lüks bir yaşam kapılarını açıyor. Bu şekilde dikkat çeken bu projeye ilgi oldukça fazladır. Fırat Life Style Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimi ile hayata geçirilen ve lüks Ankara ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Fırat bir açıklama gerçekleştirmiştir. 2021 Ocak ayında temellerini atılan projenin çalışmaları devam ettiğini söylemiştir. Ayrıca inşaatın %40 tamamlandığını belirterek 2022 yılının aralık ayında daire sahiplerine teslim edileceğini de belirtmiştir. Satışları devam eden projelerin cadde ve meydan mağazalarında da satışa attıklarını da söylemiştir. Bu şekilde açıklamasını sürdürmüştür.

Konut Satışları Başkentte Büyük Talep Görüyor

TÜİK rakamlarına göre 2020 1 Ocak ve haziran aylarında Ankara’da toplam 53.575 konut satışı gerçekleşmiştir. Ahmet Fırat bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirmiştir. Ankara yıl genelinde en çok satış gerçekleşen ay haziran ayıdır. Toplam 13.401 konutun satıldığı başkenti artan taleple birlikte konut satışları son yıllarda yükselişe geçmiştir. Ankara’nın kendine has tarihi dokusu ve sahip olduğu sosyal ve kültürel alan ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda dünya kenti olma yolunda her geçen yıl sürekli gelişim gösterdiğinde söylemiştir. Bu şekilde açıklamasını sürdürmüştür.

Bu proje hakkında sizler de bilgi alabilirsiniz aynı zamanda gelişimleri takip etmeniz mümkündür. Ayrıca konut satışlarının tamamlandığı ve satışa geçtiği zamanlarda bu projeyi takip etmek mümkündür.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…

Exit mobile version