Kategoriler
Proje Haberleri

Velux Ankara projesinin yüzde 50’si tamamlandı

Velux Ankara projesinin Ocak 2021 tarihinde temelleri atılmıştı. Başkentin prestijli karma projesi olan inşaatın yarısına gelinmektedir. Projenin yüzde 50‘si tamamlanmakta olup 2022’de konut sahiplerine teslim edilecektir. Proje 11 blok ve 1000 konut şeklinde yapılmaya devam etmektedir. Ayrıca 6.500 metrekare alana sahip açık alışveriş merkezi bulunmaktadır. Toplam 3 bloktan oluşan 133 mağaza da projede yer almaktadır.

Velux Ankara projesinin Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları devam etmektedir. Üstelik proje toplam 72 bin metrekarelik alana sahip olmaktadır.

“Kurumsal kiracılara ev sahipliği yapacak yatırımcıları bekliyoruz”

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat; “Velux Ankara projesinin bütün çalışmalarını titizlikle yürütmekteyiz. Bu çalışmalar sonucunda yolun yarısına gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Başkentin ticaret noktası konumunda bulunan ve İstanbul yolu üzerinde yer almaktadır. Ayrıca bölgesinin en iyi lokasyonuna sahip projede yatay ağırlıklı mimarisi kullanıcıların dikkatini çekmektedir.” şeklinde konuşmuştur.

Ahmet Fırat, projede satışların devam ettiğini belirtmiştir. Ayrıca; “Şimdiye kadar inşaatın yüzde 50’sini tamamladık. Ayrıca Aralık 2022 tarihinde konut sahiplerine teslimatları gerçekleştireceğiz. Konut satışlarının devam ettiği projemizde cadde ve meydan mağazalarının satışları da devam etmektedir. Alanında lider, sektöre yön veren ve kimlikleriyle bir adım önde olan markalar, Velux Ankara projesinde şimdiden yerini almıştır. Bu sebeple projenin bir parçası olacak ve kurumsal kiracılara ev sahipliği yapacak yeni yatırımcıları da aramıza bekliyoruz.” şeklinde konuşmuştur.

Velux Ankara projenin iç ve dış yapısı hakkında

Velux Ankara projesi, Ankara’nın en prestijli konsept projesi olarak kullanıcılarına oldukça konforlu yaşam alanı sunmaktadır. Proje içerisinde; 3.000 metrekare spor salonu, aktivite, davet, müzik, sinema ve satranç odaları, çok amaçlı salon, çalışma atölyesi, kapalı yüzme havuzu ve etkinlik alanlarından oluşan sosyal alanlar herkesin ihtiyacını karşılayacak biçimde inşa edilmektedir.

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat; “Kullanıcılarımıza beklentilerinin ötesinde bir yaşam sunmayı hedefleliyoruz. Projede 316 adet daire 1 artı 1 formatında satışa sunulmaktadır. Ayrıca 155 adet 2 artı 1 A daire, 112 adet 2 artı 1 B, 33 adet 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 152 adet 4 artı 1 A daire ve 232 adet 4 artı 1 B daire seçenekleri de yer almaktadır.” açıklamalarında bulunmuştur.
Diğer emlak haberleri için tıklayınız…