Kategoriler
Proje Haberleri

Vema Tuzla 24 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta

Tuzla Belediyesi güvencesi ile Vema İnşaat firması tarafından İstanbul Anadolu, Tuzla İlçesi’nde hayata geçirilen Vema Tuzla projesinde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

8 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje 16 katlı toplam 4 adet konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki 4 konut bloğunda ise toplam 474 adet daire yer alıyor. Dairelerin dışında ayrıca projede 160 adet home ofis ve 126 adet ticari ünite yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 71 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan Vema AVM’deki ticari ünitelerin alanları ise 36 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor.

Vema Tuzla daire özellikleri neler?

Vema Tuzla projesinde dört farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks dairelerden meydana gelen projede çoğunlukla 1+1 ve 2+1 tip daireler yer almaktadır.

Projede yer alan 1+1 tip konutları alanları 71 metrekare ile 96 metrekare arasında değişiyor. 2+1 tip konutların alanları 105 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 3+1 dubleks dairelerin alanları 205 metrekare, 4+1 dubleks dairelerin alanları ise 250 metrekare olarak tasarlandı.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 200 TL’den başlaması bekleniyor. Böylece projede yer alan dairelerin fiyatlarının da 440 bin TL gibi bir fiyattan başlaması bekleniyor.

Vema Tuzla projesinde 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer almaktadır.

Vema Tuzla sosyal alanları neler?

Proje içerisinde mağazaların ve kafelerin yer alacağı alışveriş merkezi, sinema salonu, fitness salonu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, SPA, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, yetişkinlere özel oyun / hobi alanları yer alıyor. Projede ayrıca güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark gibi alanlarda yer almaktadır.

13 bin 400 metrekare kullanım alanına sahip 126 adet ticari ünitelerden meydana gelen konut projesinin 2022 yılının Nisan ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Proje nerede yer alıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12 kilometre, Okan Üniversitesi Hastanesi’ne 1 dakika mesafede yer alan proje Aydıntepe Mahallesi, Gülle Sokak, No:1 Tuzla / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ayrıca metro istasyonuna 2 dakika, Osmangazi Köprüsü’ne 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika mesafede yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0216 493 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…