Kategoriler
Proje Haberleri

Venara Bağcılar nerede yükseliyor?

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, İlkar İnaş Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Venara Bağcılar konut projesi, toplam 9 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

7 bloktan meydana gelen projede, toplam 422 konut yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki 2+1 tipteki daireler brüt 107,18, net 74,93 metrekare, 3+1 tipteki daireler brüt 109,50 ila 125,25, net 79,56 ila 90,50 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Venara Bağcılar konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 488 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 463 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 40 peşinat verip 72 ayda sıfır faizle vade imkanı sunuluyor. Tapular hemen teslim ediliyor. Konut projesinin yüzde 20’si satıldı.

Venara Bağcılar konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Konut projesi, geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Balkonu da bulunan projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, metronun hemen yanında yükseliyor. Proje; Yenimahalle metro durağı, Medipol Hastanesi ve Kemer Üniversitesi’ne kolay ulaşılabilir bir yerde.

Basın Ekspres Yolu’na da kolayca ulaşılabilen bir yerde yer alan Venara Bağcılar konut projesi, Yenimahalle Mah. Dökümcüler Cad. 1536 Sok. No: 9 Bağcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 63 57 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.