Kategoriler
Proje Haberleri

Venezia Bodrum Villaları satışları başladı

Ezza Şirketler Grubu  tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi’nde hayata geçirilen özel havuz girişli ilk villa konsepti olan Venezia Bodrum Villaları projesinde satışlar başladı. Projede her villaya özel giriş bölümü ile villadan ayrılmadan 1.712 metrekare büyüklüğe sahip açık yüzme havuzuna direk erişim imkânı bulunuyor.

Pandemi süreci de dikkate alınan proje sosyal izolasyona da uygun şekilde tasarlandı. Lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken projede yer alan villaların satışlarına başlandı.

30 yıldır 1.800 adetten fazla yaşam alanı hayata geçirmiş olan Ezza Şirketler Grubu, yeni projesi ile Türkiye’nin yatırım değeri en yüksek tatil bölgelerinden biri olan Bodrum’a, Venedik esintileri getiriyor. Proje yüksek yatırım geri dönüşü ve fiyatları ile dikkat çekiyor. Toplam 24 adet villadan meydana gelen projede 2 adet evinizden direkt giriş yapabileceğiniz açık yüzme havuzu yer alıyor. projede yer alan villalar ikiz nizam olarak projelendirilmiş olup 2+1 dubleks tipinde tasarlanmıştır.

Venezia Bodrum Villaları fiyatları ne kadar?

Bodrum’da inşa edilen projede yer alan 2+1 dubleks villaların fiyatları 99 bin Euro’dan başlıyor. Venezia Bodrum Villaları projesi  86 metrekare büyüklüğe sahip alanda; dubleks, iki yatak odası, salon, açık mutfak, 2 tuvaletten meydana gelen bir yaşam alanı sunuyor. Projede teslimler 2021 yılı Aralık ayında yapılması planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Havalimanına 10, Bodrum merkeze 15 dakikada mesafede yer alan Venezia Bodrum Villaları projesi denize ve Boğaziçi Köyü’ne 3 dakika, Güvercinlik’e 4 dakika, Milas’a ise 20 dakika mesafede yer alıyor. Projenin satış ofisi Muğla Bodrum Yolu 17. km Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır.

Son 30 yılda 1.800 civarında bir yaşam alanını hayata geçirmiş olan Ezza Şirketler Grubu’nun inşa ettiği diğer projeler arasında Boğaziçi Evleri Bodrum, Vela Terrace Bodrum, Bağ Evleri Bodrum, Kossa Club Bodrum, Sea & You Bodrum, Aura Bodrum, Alesta Bodrum, Ak-Tur Apart 3 Bodrum, Areon Princess Bodrum, Villa Riva Bodrum, Sarnıç Evleri Bodrum, Lavanta Bodrum, Mare Bodrum, Sandalet Bodrum, B-Life Bodrum, B-Line Bodrum ve Yalı Club Bodrum projeleri yer alıyor.

Tel: 0850 346 5000