Kategoriler
Proje Haberleri

Venezia Mega Konutları banka kredisine uygun

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, Kiptaş firması imzasıyla hayata geçirilen Venezia Mega Konutları projesi, toplam 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bin özel konutun yer aldığı projede 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi, 25 bin metrekarelik alana sahip modern ofis etapları mevcut. Daha önce Viaport Venezia adıyla satışta olan projede KİPTAŞ’a ait 100 daire satışa çıkarıldı. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 60 metrekare ila 240 metrekare arasında değiştiği proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Venezia Mega Konutları fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1’ler 602 bin TL ila 1 milyon 238 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 200 bin TL ila 1 milyon 698 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 463 bin TL ila 2 milyon 427 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 824 bin TL ila 1 milyon 952 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projedeki konutlar, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Venezia Mega Konutları projesi sosyal donatıları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, AVM, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, göl, kameriye, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Akıllı ev sistemleriyle donatılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

TEM Otoyolu’nun hemen yanında yer alan Venezia Mega Konutları projesi, Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0212 414 98 98