Kategoriler
Emlak Haberleri

Vent Alacaatlı satılık daireler

Konut projesi Entürk İnşaat firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde yükseliyor. Vent Alacaatlı projesinde 76 adet beş odalı ve bir salonlu daire bulunuyor. Bu yılın son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan proje, 5 bin 594 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine kuruluyor.

Başkentte inşa edilen projede çok amaçlı spor sahası, yürüyüş alanı, çocuk parkı, kapalı çocuk oyun alanı ve açık oyun parkı yer alıyor. Tek bloktan oluşan projedeki bina içinde kafeterya bulunuyor. Site alanında ise kamelyalar ve banklar yer alıyor.

Alacaatlı Mahallesi’ne konumlandırılan projede her daireye birer açık ve kapalı otopark alanı düşüyor.

Vent Alacaatlı daire özellikleri

Şehir merkezine uzak bir konumda inşa edilen Vent Alacaatlı projesinde beş odalı ve bir salonlu daireler kuruluyor. Beş oda ve bir salon daire tiplerin üçer adet banyosu bulunuyor. İkişer adet balkonuyla inşa edilen dairelerde ayakkabılığın ve elbise askı dolabının bulunduğu vestiyer odası yer alıyor. Balkonların büyüklüğü ise 50 metrekare değerinde bulunuyor.

Mutfak kilerinin bulunduğu dairelerin mutfağında aspiratör, elektrikli ocak, mikrodalga fırın, fırın ve bulaşık makinası hazır olarak bulunuyor. Projedeki konutlarda ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası yer alıyor. Çamaşır makinesiyle teslim edilen 5+1 daire tiplerinde kiler bölümü de bulunuyor.

Projedeki beş odalı ve bir salonlu daireler, net 200 metrekare büyüklüğünde ve net 220 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki farklı seçenekle sunuluyor. Evlerin tavanı ise 3 metre yüksekliğinde yer alıyor.

Projedeki konut fiyatları neler?

Şehrin merkezinden uzak bir konumda inşa edilen Vent Alacaatlı projesindeki konutlar 1 milyon 160 bin liradan başlıyor. Projedeki evlerin fiyatları 31 Mart 2021 tarihine kadar geçerli olacak. Proje konut kredisi kullanmaya uygundur.

Vent Alacaatlı nerede inşa ediliyor?

Adres: Alacaatlı Mahallesi, 4900. Sokak, No: 2, Çankaya/Ankara

Projeler ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 490 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Diğer proje haberleri için tıklayınız…