Kategoriler
Emlak Haberleri

Vent Luxury Yaşamkent krediye uygun

Entürk Yapı firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yaşamkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Vent Luxury Yaşamkent projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesinde daire sahibi olmak için konut kredisi kullanmak mümkün olabiliyor. Projede daire fiyatları ne kadar? Cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

3 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. Ayrıca proje Dumlupınar Bulvarı’na paralel olan 3294. Sokak üzerinde yükseliyor. Konut projesinde toplam 56 adet konut yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

İki farklı tip dairelerden meydana gelen Vent Luxury Yaşamkent projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Ayrıca projede yer alan dairelerin 28 tanesi 1+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 28 tanesi ise 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede 56 adet konutun dışında ayrıca 4 adet de ticari ünite yer almaktadır. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 55 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 90 metrekaredir.

Vent Luxury Yaşamkent fiyatları ne kadar?

2018 yılında inşasına başlanan projede sona gelindi. Vent Luxury Yaşamkent projesinde yer alan 55 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 485 bin TL’den başlıyor. 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 765 bin TL’den başlıyor. Projedeki bu fiyatları 31 Mart 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Projede kapalı otopark, açık otopark, 7/24 kameralı güvenlik, tam beslemeli jeneratör, su deposu mevcuttur. Ayrıca hidrofor,  merkezi ısınma, merkezi uydu sistemleri, şifreli ana giriş kapısı gibi bir çok özellik vardır.

Proje nerede yer alıyor?

14 katlı tek konut bloğundan meydana gelen konut projesi Yaşamkent Mahallesi, 3294. Cadde No:5 Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor. Projede yaşam başlamış durumdadır.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0312 242 0 666 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Diğer proje haberleri için tıklayınız…