Kategoriler
Proje Haberleri

Vera Life Göksu nerede

Ankara şehrine bağlı bulunan Etimesgut ilçesinde Vera Life Göksu projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Çelikoğlu İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar on beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Vera Life Göksu projesi bünyesinde 112 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Eryaman, Göksu Mahallesi’nde inşa edildi. Vera Life Göksu projesi konum olarak da ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar bir daire tipinden meydana geliyor. Vera Life Göksu projesinde bulunan konutların tümü 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri ise 208 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Vera Life Göksu projesinde bulunan 4+1 konutların fiyatları 460 bin TL’den başlıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.