Kategoriler
Emlak Haberleri

Vera Life Göksu yüzde 0.64 faizle satışta

Çelikoğlu İnşaat firması tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde hayata geçirilen Vera Life Göksu projesinde yaşam başladı. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede yüzde 0.64 faiz oranı ile kredi çekerek daire sahibi olmak mümkün.

Saunalı 4+1 daireler

Etimesgut, Eryaman, Göksu mahallesinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen ve yaşamın başladığı projede 4 konut bloğunda toplam 112 adet konuta yer veriliyor. Yaşamın başladığı projede yer alan daireler de hemen teslim durumda alıcısına sunuluyor. Saunalı daireleri ve zengin sosyal alanları ile dikkat çeken projede yer alan dairelerin tamamı 4+1 tipinde tasarlandı. Proje hemen teslim durumu ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için büyük avantaj sağlıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Güney cephe ve Göksu Vadi manzarasına sahip projede her katta iki adet konut yer alıyor. Projede yer alan 4+1 tip dairelerin net kullanım alanı 180 metrekare, brüt kullanım alanı ise 200 metrekare olarak projelendirildi. 112 araçlık kapalı otoparka sahip olan Vera Life Göksu projesinde yer alan bütün dairelerin banyolarının içerisinde sauna yer almaktadır.

Projede daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar bir daire tipinden meydana geliyor. Vera Life Göksu projesinde bulunan konutların tümü 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri ise 208 metrekare olarak tasarlandı.

Vera Life Göksu fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların tamamı brüt 200 metrekare 4+1 tipinde olup daire fiyatları ise konum ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Vera Life Göksu projesinde yer alan 200 metrekare büyüklüğe sahip 4+1+ saunalı dairelerin fiyatları 645 bin TL’den başlıyor. Yüzde 0.64 faiz ve 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projede satılık daire fiyatları 790 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede çocuklar için açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Vera Life Göksu nerede yer alıyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı proje Eryaman, Göksu Mahallesi’nde yer alıyor. Eryaman konut projesi Göksu Mahallesi, Eryaman Etimesgut / Ankara adresinde yer alıyor. Proje Kaşmir Center alışveriş Merkezi, Göksu Park ve Göksu Alışveriş Merkezi’ne yakın mesafede yer alıyor.