Kategoriler
Proje Haberleri

Vera West projesinde satışlar başladı

Çelikoğlu Yapı firması tarafından Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilen Vera West Konutları projesinde daire satışlarına başladı. Projede yer alan satılık daireler lansmana özel fiyat fırsatı ile satışa sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamında  ulaşabilirsiniz.

Batıkent Eryaman yolu üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje iki konut bloğundan meydana geliyor. Projede iki adet konut bloğundan toplam 135 adet daire yer alıyor. projede dairelerin dışında ayrıca 12 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Vera West daire özellikleri neler?

Vera West Konutları projesinde iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje içerisinde 2.5+1 ve 3.5+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin brüt alanları ise 136 metrekare ile 166 metrekare arasında değişiyor.

Projede iki farklı tip 2.5+1 daire yer alıyor. 2.5+1 tip daireler brüt alanları 136 metrekare , net alanı ise 116 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 3+1 tip daireler ise brüt 166 metrekare, net ise 142 metrekare olarak tasarlandı. Konut projesin 82 adet 2.5+1 ve 53 adet 3+1 tip daire yer alıyor.

Vera West fiyatları ne kadar?

Vera West Ankara projesinde satılık daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata, dairenin konumuna göre değişiklik göstermektedir. İki konut bloğundan meydana gelen projenin bir bloğunda 2.5+1 tip daireler yer alıyor. Diğer konut bloğunda ise 3.5+1 tip daireler yer alıyor.

İlk etapta 2.5+1 tip dairelerin yer aldığı konut bloğu satışa sunuldu. Projede yer alan brüt 136 metrekare büyüklüğe sahip 2.5+1 tip daireler 635 bin TL’den başlayan lansman fiyatları ile satışa sunuldu.

Projede sosyal alanlar neler?

Vera West Ankara projesi içerisinde açık otopark, 135 araçlık kapalı otopark, fitness salonu, basketbol ve futbol sahası, kapalı çocuk oyun alanı, sauna, kamelyalar, yürüyüş yolları, güvenlik, kameralı güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Yeni Batı Mahallesi’nde, Çakırlar yolu üzerinde yer alan proje İstanbul yoluna, Göksu Parkı’na, İstanbul Yolu metrosuna ve alışveriş merkezlerine yakın bir mesafede yer alıyor.

Çelikoğlu Yapı’nın başlayacak olan yeni projeleri

Vera Point

Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan firmanın 2. yeni projemi olacak olan Vera Point projesi için tüm anlaşmalar yapılmış olup, proje ruhsat aşamasındadır. Projede 157 adet 2+1 daire, 62 adet 1+1 daire olmak üzere toplam 219 adet daire ve 9 adet ticari ünite yer alıyor.

Vera Tower
Vera Tower projesi ruhsat aşamasında olup Vera Tower ofis projesi Ankara, Gimat Podium AVM arkasında yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmesi planlanmaktadır. Proje 60 adet 1+1 ofislerden meydana geliyor.

Tel: 0541 102 10 10

Diğer proje haberleri için tıklayınız…