Kategoriler
Proje Haberleri

Veranda Premium teslim tarihi

Veranda Premium projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Alper İnşaat Gaziantep imzası ile inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen Veranda Premium projesi modern mimarisi ve yüksek katlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Projede on bir blokta yükseliyor. Veranda Premium projesi bünyesinde 22 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Veranda Premium nerede?

Lokasyonu itibari ile alıcıların ilgisini çeken Veranda Premium projesi Osmangazi Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Proje, Abdulkadir Aksu Bulvarı, Sıraevler Sitesi No:130/C-B adresinde yer alıyor.

Veranda Premium dairesi özellikleri neler?

Veranda Premium projesinde yer alan konutlar tek bir tipte inşa ediliyor. Projede yer alan konutların tümü 5+1 olarak alıcılarına sunulmakta. Veranda Premium projesi modern yaşama konsepti ile alıcılarına ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Veranda Premium projesinde yer alan 5+1 tipteki dairelerin büyüklükleri ise 360 metrekare olarak belirlendi.

Veranda Premium projesi avantajları neler?

Veranda Premium projesinde site sakinleri için sosyal aktivite alanı olarak açık havuz yer alıyor. Projede yer alan donatılar açık havuz ile sınırlı kalmıyor. Veranda Premium projesinde açık ve kapalı otopark, jeneratör, insan ve yük asansörü yer alıyor.

Veranda Premium projesi teslim tarihi ne zaman?

Veranda Premium projesinde yer alan konutların 2020 yılının Nisan ayında alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Projede çalışmalar tüm hızı ile devam etmekte.

Veranda Premium projesi iletişim bilgisi

Veranda Premium projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 220 14 41 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.