Kategoriler
Proje Haberleri

Veranova Evleri Karasu ilçesinde yükseliyor! Teslim tarihi ne zaman?

Veranova Evleri Karasu ilçesinde hayata geçen yeni bir villa projesi olmaktadır. Zemin etüdü yapılmış, sağlam bir arsada yükselen bu villalar son derece sağlamdır. Oda sayısı seçenekleri ise 2 + 1 ve 3 + 1’dir. Bununla birlikte villalar müstakil girişe sahiptir fakat açık yüzme havuzu sitenin ortak kullanımına açıktır. Site içerisinde çok sayıda güvenlik kamerası da mevcuttur. Ayrıca 7 / 24 güvenlik hizmeti ise villaların yeterlilikleri açısından çok önemlidir. İskanlı olan bu daireler, doğalgaz altyapısı ile internet altyapısına sahiptir.

Villalarda gelişmiş yalıtım özellikleri de söz konusudur. Bu villalar yeşilliğin bol olduğu, kıyıya yakın bir bölgede yükselmektedir. Dolayısıyla sakin bir yaşam sürmek isteyenler için Veranova Evleri en iyi seçeneklerin başındadır.

Veranova Evleri nerededir?

Karasu Arslan İnşaat, bu projesini Sakarya’nın Karasu ilçesinde yer alan Aziziye Mahallesi’nde hayata geçirmektedir. TOKİ Demokrasi İlkokulu / Ortaokulu ve Karasu Anadolu Lisesi sadece 5 dakikalık bir yürüme mesafesinde sayılır. Ayrıca Sakarya Karasu Devlet Hastanesi, Carrefour SA, Şok, Hakmar ve A 101 şubeleri, 4 – 5 otobüs durağı ve Aziziye Sahil Camii de konutlara yakın olmaktadır.

Veranova Evleri Karasu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Teslim tarihi Haziran 2022 olarak belirlenen bu konutlar çeşitli fiyatlarla satışa çıkmıştır. Bu daire seçeneklerinin hepsi takasa ve krediye uygundur. Sakarya’nın ve İstanbul’un tüm ilçeleri ile birlikte Gebze’den de ücretsiz turlar yapılarak daireler tanıtılabilmektedir. Hafta sonlarında gerçekleşen bu turlara katılmak için firmaya ulaşmak yeterlidir. Dolayısıyla konutları yakından görmek ve doğru karar almak mümkün olacaktır.

Bununla birlikte Veranova Evleri Karasu satılık daire fiyatlarının ise şöyle sıralanması mümkündür:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 135 – Net 120 metrekare / Brüt 140 – Net 125 metrekare, Başlangıç fiyatlı:  525.000 TL

  • 3 + 1 Odalı daireler

Brüt 155 – Net 135 metrekare, Başlangıç fiyatı: 630.000 TL

Ayrıca satılık daireler hakkında daha detaylı bilgi almak için arayınız: 0216 343 43 13 – 0533 563 64 58

Proje haberleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak istiyorsanız TIKLAYINIZ