Kategoriler
Proje Haberleri

Verapark Plus banka kredisine uygun

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, Emineller İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Verapark Plus konut projesi, toplam 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

13 katlı 2 adet bloktan meydana gelen konut projesinde, 3+1 tipte ve 5+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 200 metrekare ila 285 metrekare arasında değişiyor.

Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinin yüzde 52’si satıldı. Konut projesi, ferah ve geniş konseptiyle dikkat çekiyor.

Konut projesinde 3+1 tipte 26 adet, 5+1 tipte de 26 adet daire yer alıyor. Konut projesinin kuzeydoğu ve kuzeybatı cephelerinde 5+1’ler, güneydoğu ve güneybatı cephelerinde ise 3+1’ler bulunuyor.

Verapark Plus konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 375 bin TL’den satışa çıkarıldı. Konut projesindeki 5+1 tipteki daireler ise 590 bin TL ila 690 bin TL arasında fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

Konut projesinden banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Verapark Plus konut projesi site özellikleri

Konut projesinde çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, basketbol sahası, açık hava fitness aletleri, masa tenisi, süs havuzu, kameriye, duş alanı, satranç odası, toplantı salonu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Tavan yüksekliği 3 metre olarak belirlenen konut projesinde, jeneratör de mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde, ayrıca balkon da bulunuyor. Konut projesinde intercom sistemi de yer alacak. Ayrıca her katta geniş bir kat bahçesi de yer alıyor. Konut projesinde bir de merkezi süpürge sistemi bulunacak. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Verapark Plus konut projesi, Tecde Mah. Yeşilyurt Cad. Yeşilyurt/Malatya adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0422 212 62 6 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.