Kategoriler
Proje Haberleri

Verdes Touch nerede yükseliyor?

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, Verdes İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Verdes Touch konut projesi, toplam 90 adet daireden meydana geliyor.

3 katlı toplam 9 adet bloktan oluşan konut projesinde, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler brüt 151 ila 157, net 145, 147, 149 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise brüt 250 ila 261 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Verdes Touch projesi fiyat bilgisi

Yaklaşık yüzde 56’sı satılmış durumdaki konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 575 bin TL ila 615 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinin Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Kuveyt Türk ile anlaşması bulunuyor. Banka kredilerinde 120 ayda yüzde 0,98 oranında faiz uygulanıyor.  Konut projesinde şu anda az sayıda 3+1 tipte daire satışta bulunuyor.

Verdes Touch projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Manzaralı olan konut projesinde, asansör bulunuyor. Konut projesi geniş ve ferah balkonlarıyla dikkat çekiyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, yerden ısıtma sistemi mevcut. Ebeveyn banyolu projede, ayrıca teras da yer alıyor. Konut projesinde elektrik kesintilerinde devreye girmek üzere bir de jeneratör bulunuyor.

Konut projesinde ayrıca geniş peyzaj alanları mevcut. Projede bolca yeşil alan da var. Sağlam bir zemin üzerinde hayata geçirilen konut projesi, oldukça hoş bir manzaraya sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Verdes Touch konut projesi, Beşköprü Mah. 219. Sok. Serdivan/Sakarya adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0532 777 79 32 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.