Kategoriler
Proje Haberleri

Verra Suites Beykoz banka kredisine uygun

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, Tüfekçioğlu Grup imzasıyla hayata geçirilen Verra Suites Beykoz konut projesi, 3 blokta toplam 26 adet konuttan meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 140 metrekare ila 337 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 27’si satılmış durumdaki konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Verra Suites Beykoz konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler 2 milyon 846 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 4,5+1 tipteki daireler ise 3 milyon 605 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Yüzde 30 peşinatla inşaat şirketi bünyesinde senet de yapılabiliyor.

Verra Suites Beykoz konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık otopark, kapalı otopark, yeşil alan, güvenlik, sosyal tesis, spor salonu, sauna, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü konut projesinde balkon da bulunuyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Lüks konut projesinde jakuzi ve teras da yer alıyor. Proje, aile yaşamına uygun.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi merkezi bir konumda yer alıyor. İstanbul Boğazı manzaralı konut projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje aynı zamanda toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada.

Verra Suites Beykoz konut projesi, Soğuksu Mah. Karadut Sok. No: 1 Beykoz/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0216 341 06 06 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.