Kategoriler
Proje Haberleri

Verra Suites Beykoz konut tipleri

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Beykoz ilçesinde, Tüfekçioğlu Grup şirketi tarafından inşa edilen Verra Suites Beykoz konut projesi, toplam 26 adet konuttan oluşuyor.

Projede 3 konut bloğu yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, brüt 140 metrekare ile brüt 337 metrekare arasında yer alıyor. Projenin Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Verra Suites Beykoz konut projesi ödeme planı

Yüzde 30’u satılmış durumdaki konut projesindeki daireler, 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanıp konut sahibi olunabiliyor.

Verra Suites Beykoz konut projesi sosyal donatı özellikleri

İstanbul Boğazı manzarasına sahip olan projede, çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopak, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness merkezi, spor salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, yeşil alan ve yürüyüş alanı gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde balkon da bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede tüm dairelere özel yeşil alanlar mevcut. Projenin son katlardaki dairelerinde de geniş teraslar ve jakuziler yer alıyor. Proje hem deniz hem de orman manzarasına sahip.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Çubuklu’da inşa edilem proje, çok merkezi bir konuma sahip. Konut projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne de Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de kolay ulaşılabilir bir yerde. Proje, Boğaz hattı sahiline de yakın bulunuyor.

Verra Suites Beykoz konut projesi, Soğuksu Mah. Karadut Sok. No: 1 Beykoz/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bütün bilgilere 0216 341 06 06 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.