Kategoriler
Proje Haberleri

Verra Suites Beykoz projesi ile boğaz ve orman manzaralı konut

Soğuksu Mahallesi’ne kurulan ve 100 milyon liralık yatırım değerine sahip Verra Suites Beykoz projesi, 3 bloktan oluşuyor. İçinde 26 konutu barındıran projedeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri, brüt 140 metrekare ile brüt 337 metrekare genişliklerinde değişirken Verra Suites Beykoz, farklı tasarımları olan 26 adet buçuklu daire tipi alternatifi sunuyor.

Boğaz ve orman manzarasına sahip projedeki her bir konutun özel yeşil alanı bulunurken yüksek katlardaki daireler, içerisinde geniş terası ve jakuziyi barındırıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık firmasının tasarımını yaptığı Ankara merkezli Tüfekçioğlu Grup’un ise hayata geçirdiği projedeki konutların fiyatı ise 1 milyon 900 bin liradan başlıyor.

Projedeki konutların fiyat listesi

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan ve 2020 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanan projedeki 2+1 daire tipleri 1.900.000 TL’den, 3+1 daire tipleri 2.846.000 TL’den, 4,5+1 daire tipleri ise 3.605.000 TL’den başlıyor.

Verra Suites Beykoz konutlarında ödeme seçenekleri

Banka kredisine uygun durumda olan Verra Suites Beykoz‘daki daireler, firma bünyesinde yer alan senetle 30 ay vade yapılıyor.

Site ve bina özellikleri nelerdir?

Yatay mimarili ve butik bir konsepte sahip proje ile beraber site içinde kameralı güvenlik sistemi bulunurken bina içinde asansör mevcuttur. Ayrıca, bazı dairelerde jakuzi, geniş teras ve balkon bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun durumdadır.

Proje nerede yükseliyor?

Otobüs duraklarına, eğitim kurumlarına, Hatıra Ormanı’na ve Mesire Alanı’na, Anadolu Hisarı’na yakın mesafede bulunan proje, Soğuksu Mahallesi Karadut sokak  Beykoz / İstanbul adresinde yer alırken aşağıdaki telefon numaralarından yetkiliye ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz:

+90 216 342 34 06

444 87 47

Tüfekçioğlu Grup hakkında

Ankara’da bulunan Tüfekçioğlu grup, 54 yıldır kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde inşaat çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat, Mobilya ve Öğrenci Yurtları alanlarında hizmet veren Tüfekçioğlu Grup, Verra Suites Beykoz, Verra Cadde isimli konut projelerinin sahibi durumda.