Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Versus Dragos projesindeki sosyal aktiviteler neler?

Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Versus Dragos projesinde çok sayıda sosyal olanak mevcut durumda.

Adalar manzarasının konutlarına eşlik ettiği proje, Kartal sahiline 1 dakikalık mesafede. Bağdat Caddesi’nden 15 dakikada ulaşılabilen projenin alanı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakikalık uzaklıkta. E-5 Karayoluna ve TEM otoyoluna ise 15’er dakikada ulaşılabilen proje alanından metrobüs hattına 25 dakikada ulaşabilmek mümkün.

Versus Dragos projesinde sosyal olanaklar

Metro istasyonuna ve alışveriş merkezine üçer dakikalık mesafeye konumlandırılan projede açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Botanik parkına da yer verildiği projedeki site alanında, kamelyalar açık havada oturma imkanı sunuyor. Blok kulelerinin üzerinde bulunan teras alanında; doğum günü partisi gibi çeşitli organizasyonlar düzenlenebiliyor. Ayrıca, sakin zamanları da bulunan teras alanında, kitap okumak mümkün.

Site alanında renkli bitkilere yer verildiği projedeki bazı dairelerin özel bahçe alanı da bulunuyor. Büyük yeşil alanlara sahip proje alanında Türk hamamı, SPA ve spor salonu da mevcut durumda.

Projede yüzde 0,64 oranlı 180 ay vadede ödeme planı oluşturulabiliyor. Peşin alımlarda ise daire fiyatından yüzde 10 düşülüyor.

Projedeki daireler ne zaman teslim edilecek?

Kartal’ın Atalar semtinde yükselen Versus Dragos projesindeki dairelerin teslimi, ekim ayında yapılacak. Kordonboyu Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki dairelerin tapusu, hemen teslim ediliyor.

Tekel Caddesi’nde inşa edilen projedeki 1+1 daireler brüt 66.96 metrekare ile brüt 100,66 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor. Projedeki 1+1 daire tipleri 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Söz konusu projedeki 2+1 daire tipleri brüt 103.69 metrekare büyüklüğü ila brüt 154.85 büyüklüğünü kapsayan seçeneklerle satışa sunulurken 2+1 dubleks tipi daireler de 184.14 metrekare büyüklüğü ile brüt 197.64 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Projedeki 2+1 dairelerin değeri, 1 milyon 200 bin liradan başlıyor.

Versus Dragos projesindeki 3+1 daireler

Projedeki 3+1 daire tipleri brüt 142.75 metrekare ile brüt 189.62 metrekare seçenekleriyle satışa çıkarılıyor. Üç oda ve bir salona sahip dubleks daire tipleri ise brüt 251.99 metrekare, brüt 253.24 metrekare ve brüt 285.61 metrekare büyüklüklerinde bulunuyor.

Üç odalı ve bir salonlu daireler ise 1 milyon 500 bin liradan başlıyor.

Satış ofisinin iletişim bilgileri

Versus Dragos projesinin satış ofisi “Kordonboyu Mahallesi, Tekel Caddesi, Yemeni Sokak, No: 2/AB, Atalar – Kartal / İstanbul” posta adresinde yer alıyor. “0555 018 61 43” numarasından proje hakkında detaylı bilgiye erişilebiliyor.

Taşınmaz Haber