Kategoriler
Proje Haberleri

Versus Dragos projesinin fiyatları

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Resim Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Versus Dragos konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

227 konuttan meydana gelen projede, 2 adet blok yer alıyor. 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçeneklerinin yer aldığı projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projedeki 1+1’ler 82,5 metrekareden başlayan büyüklüklerde, 2+1’ler 103 metrekareden başlayan büyüklüklerde ve 3+1’ler ise 189 metrekareden başlayan büyüklüklerde tasarlandı.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Versus Dragos konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 50 peşinat verip kalanı şirket bünyesinde 60 ay vade yapabilmek mümkün. Yüzde 20 peşinat verip kalanı için banka kredisi kullanabilme olanağı da var.

Versus Dragos konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede basketbol sahası, açık yüzme havuzu, mini golf sahası, tenis kortu ve fitness merkezi mevcut durumda. Deniz manzaralı projede kapalı otopark da bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje Kartal sahil yoluna 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje toplu taşıma olanaklarına da yakın. Atalar metro durağına 3 dakika mesafedeki proje; Bağdat Caddesi’ne 15, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 30 dakika uzaklıkta.

AVM’lere ve İstanbul Şehir Üniversitesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alan Versus Dragos konut projesi, Orhantepe Mah. Dragos 34865 Kartal/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 411 12 75 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.