Kategoriler
Proje Haberleri

Via Acıpayam daireleri takasa uygun olarak satışa çıktı!

Via Acıpayam projesi, Ömer Faruk Yıldız İnşaat – Mühendislik şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projenin 1 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçenekleri bulunur. 1 + 1 stüdyo dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare, net 75 metrekaredir. Bununla birlikte 3 + 1 odalı daireler brüt 130, net 110 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dolayısıyla projedeki konutlar farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmıştır. Bu dairelerin önemli özellikleri mevcuttur.

Stüdyo dairelerde ebeveyn banyosu vardır fakat 3 + 1 odalı dairelerde tek banyo bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi, yalıtımlı pencere camları, internet altyapısı ve kiler bölmesi tüm daire seçeneklerinin ortak özellikleri arasındadır. Ayrıca çift cepheli olan bu dairelerin gelişmiş ses yalıtımı ve güvenlik kamerası olanağı da önemlidir. Banyo hiltonları, vestiyer, PVC doğrama ve alüminyum doğrama ürünleri ise çok kullanışlı ve uzun ömürlüdür.

Via Acıpayam projesi nerede hayata geçmektedir?

Bu konutlar, Denizli Acıpayam satılık daire türleri arasında yer almaktadır. Acıpayam ilçesinin Çamlık Mahallesi’nde proje alanı ise Antalya – Denizli Yolu’na baplanan Evkara Bulvarı üzerindedir. Cumhuriyet İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Abdullah Aslan Parkı, Recep Yazıcıoğlu Parkı, Mehmet Ali Özyiğit Parkı, Huzur Bulvarı Camii ve birçok market şubesi 5 dakikalık bir mesafededir. İlçenin en doğal ve sessiz bölgelerinden birinde yükselen Via Acıpayam konutları ayrıca binalaşmaya uygun bir yerde yükselmiştir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Denizli Çamlık Mahallesi satılık daireler açısından zengin bir bölge olmaktadır. Ömer Faruk Yıldız İnşaat – Mühendislik şirketinin projesi, mahalledeki en yeni ve rahat daireleri ortaya çıkarmıştır. Via Acıpayam satılık daire fiyatları ise şöyle sıralanabilir:

  • 1 + 1: 250.000 TL
  • 3 + 1: 385.000 TL

Takas yöntemi ile beraber krediye de uygun olan bu daireler hakkında detaylı bilgi almak için 0532 246 04 44 numarası aranmalıdır.