Kategoriler
Proje Haberleri

Via Acıpayam konutları uygun fiyat ile satışta

Via Acıpayam projesi Ömer Faruk Yıldız İnşaat şirketine ait olmaktadır. Denizli’nin yeni konut projeleri arasındaki bu proje, dairelerin düşük fiyatlı olmasından dolayı dikkat çekmektedir. Şu an satışa çıkmış durumda olan 1 + 1 odalı daireler brüt 85 metrekare – net 75 metrekare ölçülerindedir. Ayrıca 3 + 1 odalı daire seçenekleri ise brüt 130 metrekare – net 110 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Her iki daire seçeneği de üst düzey yalıtımlı olurken, daha başka özelliklerden söz etmek de mümkündür.

Depreme dayanıklı bir mimari üslubuyla yükselen konutların hepsi otomatik panjurlara sahiptir. Zile basanın kim olduğu net bir şekilde görüntülemeye yarayan diyafon sistemi oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte tüm daireler yerden ısıtmalıdır. İnternet bağlantısı ve merkezi uydu donanımları ise sağlanmış durumdadır. Ayrıca ankastre mutfak setleri ile geniş balkonlar, dairelerin sahip olduğu en önemli detaylar arasındadır.

Via Acıpayam projesi nerede gerçekleşmiştir?

Via Acıpayam Denizli şehrinin konut projeleri arasındadır. Adı ise yer aldığı ilçe olan Acıpayam ile alakalıdır. Her biri çift cepheye sahip olan bu daireler, Çamlık Mahallesi’nin Evkara Bulvarı üzerinde yükselmektedir. Huzur Bulvarı, Antalya – Denizli Yolu ve Adnan Menderes Bulvarı gibi işlek yollar da proje konumuna yakın civardadır. Abdullah Aslan Parkı, Recep Yazıcıoğlu Parkı, Mehmet Ali Özyiğit Parkı ve Hüseyin Çetin Kanat Parkı gibi çok sayıda yeşil alan da bu bölgededir. Ayrıca konutlar 112 Acil Servis İstasyonu’nun 10 dakikalık mesafesindedir. Dolayısıyla Via konutları çok merkezi bir lokasyona sahiptir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ömer Faruk Yıldız İnşaat firmasının bu daireler için belirlediği fiyatlar oldukça uygundur. Yatırım için ev satın almayı düşünenler, söz konusu projenin daire seçeneklerini göz önüne alabilir. Bununla birlikte Via Acıpayam satılık daire fiyatları ise şunlardır:

  • 1 + 1 Odalı daireler: 250 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 385 bin TL
Exit mobile version