Kategoriler
Proje Haberleri

Via Suites Kemerburgaz ticari birimleri satışta

Via Suites Kemerburgaz konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri v ve dükkaları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Eyüpsultan İlçesinde yükselen proje Güneysur İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bina içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, ticari birimleri özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Eyüpsultan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Via Suites Kemerburgaz modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler 1.sınıf malzeme kullanılarak tasarlanmaktadır. Daire içlerinde ankastre set, klima tesisatı gibi olanaklara yer verilecektir. Proje kapsamında toplam 18 daire ve 6 tip mağaza yer almaktadır.

Binada havalandırma, güvenlik alarmı, görüntülü diafon, kapalı otopark gibi olanaklar yer alacaktır. İstanbul Eyüpsultan konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda projede iş yerlerinin satışları devam etmektedir. Bu ticari birimler muayenehane, pastane, fırın, restoran, cafe gibi işletmeler için kullanılmaktadır.

Via Suites Kemerburgaz konumu ve fiyatları hakkında

Via Suites Kemerburgaz konut projesi, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hattından Kemerburgaz İstasyonunun hemen yanı başında konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Projede ticari birimlerin satışlarına başlanmıştır.

Bu kapsamında satışları devam eden iş yerleri özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

61 metrekare alana sahip iş yeri 1 milyon 920 bin TL,

86 metrekare büyüklüğündeki iş yeri 2 milyon 650 bin TL,

283 metrekare alana sahip iş yeri 7 milyon 875 bin TL,

366 metrekare alana sahip iş yeri 8 milyon 200 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 322 28 26 ve 0532 113 80 59 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…