Kategoriler
Proje Haberleri

Viamar Lily Altıntaş’ta yükseliyor

Antalya İli, Aksu İlçesi, Altıntaş Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Özçiçek İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Viamar Lily konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Antalya projesi Altıntaş Mahallesi’nde yer alan 7 bin 065 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemleriyle donatılmakta olup uzaktan kolaylıkla kontrol edilebilmektedir. Aynı zamanda daire içleri yangın alarmı, vestiyer, intercom sistemi, mobilya, ebeveyn banyosu, panjur, ankastre set, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde aqua parklı yüzme havuzu, pool bar, fitness salonu gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde çocuk oyun parkı, voleybol ve basketbol sahası, kamelyalar, sauna da bulunmaktadır. Lobi ve resepsiyon alanına sahip olan binada 7/24 güvenlik,  denize ve avm’ye servis hizmeti, bisiklet istasyonu, jeneratör, kamera sistemi gibi hizmetler de sunulmaktadır. Viamar Lily konut projesinde inşaat devam etmekte olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1 ve 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede toplam 88 adet daireye yer verilmiştir.

Viamar Lily daire fiyatları ne kadar?

Antalya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

72 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Antalya İli, Aksu İlçesi’nin yeni cazibe merkezi Altıntaş’ta yer almaktadır. Aynı zamanda konut projesi şehir merkezi, okul, sağlık kurumları, market, park, ulaşım noktalarına yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0242 410 28 28 ve 0532 152 51 81 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Viamar Lily Altıntaş’ta yükseliyor” için bir yanıt

Merhaba! Nasılsınız? viamar daisy’de 3+1 daire var mı? Ne kadar? ?

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version