Kategoriler
Proje Haberleri

Viamar Tulip Aksu krediye uygun satışlar başladı

Viamar Tulip Aksu projesi modern tasarımlı yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Antalya Aksu’da bulunan proje Özçiçek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 8475 metrekarelik bir alan üzerine kurulu 4 blok, 95 rezidans, 2 adet mağaza ve çeşitli sosyal alanlardan oluşmaktadır. Ayrıca 32 adet 1 artı 1, 47 adet 2 artı 1 ve 16 adet 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 8475 metrekarelik bir alan üzerine kurulu 4 blok, 95 rezidans, 2 adet mağaza ve çeşitli sosyal alanlardan oluşmaktadır. Ayrıca 32 adet 1 artı 1, 47 adet 2 artı 1 ve 16 adet 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 125 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde Aqua parklı 550 metrekarelik yüzme havuzu, pool bar ve localar bulunmaktadır. Ayrıca profesyonel fitness salonu, sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, voleybol ve basketbol sahası ve kamelyalar mevcuttur.

Merkezi uydu sistemi ile her daireye çift uydu hattı yer almaktadır. Otomasyonlu sulama sistemi ve özel tasarım peyzaj alanı bulunmaktadır. Hilton özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca tüm banyolarda birinci sınıf seramik, lavabo dolapları ve temperli cam duşakabinler yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca üçlü ankastre seti ve set üstü ocak mevcuttur. Genel mekanlarda laminat parke veya projesine göre granit ve seramik zeminler uygulanmaktadır. Daireler spot aydınlatmalar ve led aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca bütün odalarda ve salonda klima altyapısı yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Viamar Tulip Aksu konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altınbaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje şehir merkezine yakın olup tüm konutlar havuz, park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje anayola yakın konumda olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Viamar Tulip Aksu fiyarları ne kadardır?

Viamar Tulip Aksu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 695.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL ile 970.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu projede 36 aya varan taksit fırsatları ve kredili ödeme seçenekleri mevcuttur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 410 28 28 veya 0 (532) 152 51 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version