Kategoriler
Proje Haberleri

Victoria Loft banka kredisine uygun

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, Nexus Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Victoria Loft konut projesi, toplam 1650 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 16 adet daire yer alıyor. Projedeki tüm konutlar, 2+1 tipte tasarlandı. Projede 3 farklı tipte daireler bulunacak. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 95 metrekare ila 120 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki bloklar, 4 katlı olarak tasarlandı.

Victoria Loft konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 750 bin TL ila 850 bin TL arasında değişiyor. Yaklaşık yüzde 63’ü satılmış durumdaki konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olunabiliyor.

Victoria Loft konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hobi bahçesi, çocuklar için oyun kulübü, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesinde asansör de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça önemli ve merkezi bir noktada hayata geçiriliyor. Konaklar bölgesinin en değerli yerinde inşa edilen konut projesi, sahile de oldukça yakın. Konut projesinden sahile ve civardaki tatil yörelerine kolaylıkla ulaşabilmek de mümkün.

Victoria Loft konut projesi, Molla Yusuf Mah. 1452 Sok. No: 4/C A-B-C Blok Konyaaltı / Antalya adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0532 450 1707 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.