Kategoriler
Emlak Magazin

Victoria ve David Beckham çiftinin ilk aile evi satışta

Victoria ve David Beckham çifti 1.25 milyon sterline satın aldığı ilk evlerinin kapısını satış ilanı sayesinde meraklılarına açmış oldu. Satın aldıkları mülkü yeniden elden geçiren çiftin toplamda 200 bin sterlin daha harcadığı, 2012 yılında ise 2.25 milyon sterline tekrar satılığa çıkardığı belirtildi. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından birçok kişi merak edilen evin içerisini gezme fırsatı yakaladı.

Victoria ve David Beckham çifti evlerini satıyor

Tesisin tuğla duvarları ve yüksek tonozlu tavanları sayesinde eve farklı bir görünüm kazandırdığı fark edildi. 10 metre uzunluğa sahip kapalı yüzme havuzu, su altı spot ışıklarıyla aydınlatılıyor. Ana yatak odası dahilinde bizleri etkileyen toplamda beş yatak odası bulunmaktadır.

Geleneksel bir çiftlik evi olan tesisin her alanında ahşap tenten ve ahşap kapıları bulunuyor. Ayrıca tonozlu tavanlar sayesinde çiftlik evinin mirası devam ettirilirken, Victoria ve David Beckham çiftinin yatak odası evin geri kalanı kadar sade renklere sahiptir. Beyaz duvarlar ve krem halılarla dekora edilmiş odanın mobilyaları ise ahşaptan. Sade tasarıma karşı aynalı komodinler ile odaya farklı bir hava katılmak istenmiş olabilir.

Oturma odasında sade anlayış sürüyor

Herkesin ortak kullanımına ait olan oturma odası, krem duvarları, aynı renkteki halı ve mobilyalarıyla adeta bir bütün haline getirilmiş. Tüm evde sade anlayışın sürdürüldüğü, aynalı yan sehpalar ve cam tabanlı lambalar ile canlılık katılmaya çalışıldığı görülüyor. Televizyonun monte edildiği alandaki duvarın farklı rengi sadeliğe ufakta olsa farklılık getirmiştir. Büyük bahçelere adım atmanızı sağlayan Fransız kapılar ise evin üzerindeki inceliği koruyor.

Tam donanımlı bir spor salonu

Modern büyük döner bir merdiven ve oyun odası ile tamamlanan evin içinde aynı zamanda tam donanımlı bir spor salonu yer almaktadır. Ebeveyn yatak odasında bulunun banyonun yanı sıra, evin tamamında üç aile banyosu bulunuyor. Çift bu eve taşınmadan önce, yine aynı bölgede bir çatı katına sahipti. 1998 yılında ise kendi evleri için 317 bin sterlin harcadıkları biliniyor. Aile evi olma özelliğini taşıyan bu ev, 2005 yılına dek kullanılsa bile emlak zenginliği sayesinde yeni evlerin gölgesinde kaldı.

Kaynak: hellomagazine