Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Aden Life satışları başladı

Villa Aden Life projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Can Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 5 artı 1 konut tipine sahip lüks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 5 artı 1 konut tipine sahip lüks villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 konut tipine sahip villaların büyüklüğü brüt 268 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 221 metrekare olmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Söz konusu villalar müstakil yapıdadır. Ayrıca villalarda geniş bahçeler bulunmaktadır. Konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca villalarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda çamaşır odası ve çamaşır dolapları yer almaktadır. Zemine parke ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ise ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik proje içerisinde lüks malzeme ve kaliteli işçiliğe dair daha birçok özellik yer almaktadır.

Villa Aden Life konumu ve fiyatları hakkında

Villa Aden Life projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Turgutalp Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Ahmet Türker çevre yolunda değerli bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Projede bulunan brüt 268 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 3 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 711 14 14 veya 0 (532) 546 87 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…