Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Arena Konya satışları başladı

Villa Arena Konya projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 14 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 14 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 575 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 280 metrekare olmaktadır. Site içerisinde her villa için 3 adet kapalı ve 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca bağımsız müstakil bahçe ile bahçe içerisinde süs havuzu ve veranda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bodrum katında çok amaçlı salon bulunmaktadır. Projenin dış cephesinde doğal taş ve mermer kaplama yapılmaktadır. Villa içerisinde asansör bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar bireysel yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklar Ada mutfak modenile sahip olup mutfakta kiler alanı bulunmaktadır. Villalarda 4 adet banyo bulunmaktadır. 1 tanesi misafir yatak odasında, 1 tanesi de ebeveyn yatak odasında bulunmaktadır. Ayrıca ebeveyn yatak odalarında giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyoların içerisinde duşakabin, hamam ve jakuzi yer almaktadır. Villalarda parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Her villa için kızartma mutfağı ve barbekü ile ayakkabılık holü bulunmaktadır. Ayrıca çamaşır, ütü ve kurutma odası mevcuttur.

Villa Arena Konya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Villa Arena Konya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 575 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 vilların fiyatı 3.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 233 08 67 veya 0 (536) 315 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Villa Arena Konya satışları başladı” için 2 yanıt

Villa arena 5artı 1 güncel satış fiyatı nedir acaba

Yorumlar kapatıldı.