Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Glory Garden lansmana özel satışlar

Villa Glory Garden projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sakarya Adapazarı’nda bulunan proje Profi İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede ultra lüks villalardan oluşan 4 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede ultra lüks villalardan oluşan 4 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 185 ile 200 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra 92 metrekare teras alanına sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Bu villalarda akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı, görüntü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. 3 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra barbekü, kiler, klima, spot aydınlatma, şömine ve çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir. Lake boya iç kapılar, MDF kabinli akrilik mutfak Çimstone tezgah bulunmaktadır. 

Villa Glory Garden konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım konusunda; anayol ve caddeye yakın konumdadır. Dolayısıyla minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Villa Glory Garden fiyatları ne kadardır?

Villa Glory Garden projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede bulunan, brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 ultra lüks villaların fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 256 77 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…