Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Green Hill Kırıkkale ayrıcalıklı özellikleriyle satışta

Kırıkkale İli, Merkez İlçesi, Osmangazi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Aykale Yapı firması tarafından inşa edilmekte olup villa satışları devam etmektedir. Villa Green Hill Kırıkkale konut projesi özellikleri neler? Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Villa projesi Osmangazi Mahallesinin en gözde yerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje toplam 6 adet müstakil villadan oluşmaktadır. Kırıkkale villa projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Aykale villa projesi kapsamındaki villalar teras, giyinme odası, gömme dolap, ebeveyn banyosu gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca villalarda yüz tanıma ve parmak izi, fiber internet, spor aydınlatma, ADSL, yangın ve hırsız alarmı gibi teknik donanımlar mevcuttur. Villalar akıllı ev sistemine sahip olup şömine, çamaşır odası, vestiyer gibi niteliklere de sahiptir. Villaların içerisinde yer aldığı sitede açık otopark, güvenlik sistemi gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Villa Green Hill Kırıkkale konut projesinde tek tip villa seçeneklerine yer verilmiştir. Bu villalar dubleks 4+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca villaların büyüklükleri de brüt 256 metrekare olarak tasarlanmıştır. Proje, geniş yaz ve kış bahçeli villalarıyla dikkat çekmektedir.

Villa Green Hill Kırıkkale Fiyatları Ne Kadar?

Kırıkkale villa projesinde yer alan villalar lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

256 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kırıkkale konut projesi, şehrin yükselen değeri Osmangazi Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca Dinek Dağı manzaralı villalar Hızlı Tren durağına da 5 dakikalık mesafededir. Bunun dışında Çevre yoluna 2 dakikalık uzaklıkta yer alan proje okul, market ve parklara da yürüyüş mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 160 96 88 ve 0543 833 38 36 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version