Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Hirazen satışları başladı

Villa Hirazen projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekcan Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 32 adet özel villa ve 20 adet ikiz villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 32 adet özel villa ve 20 adet ikiz villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 256 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik villalar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra peyzaj düzenlemeleri, çocuk oyun parkı, sauna, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, şömine, teras ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Villa Hirazen konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Körfez Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu villalar deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir.
Villa Hirazen projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 256 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 444 62 41 veya 0 (532) 324 33 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version