Kategoriler
Proje Haberleri

Villa İstanbul Gülperi Konakları satışları başladı

Villa İstanbul Gülperi Konakları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekmektedir. Söz konusu villa projesi konum olarak İstanbul İli, Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje TÜM-KO Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Butik bir site konsepti içerisinde 19 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Butik bir site konsepti ile inşa edilen villa projesi içerisinde 19 adet villa bulunmaktadır. Projede yer alan villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villaların büyüklükleri ise brüt 340 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 300 metrekare olmaktadır. Villalar akıllı ev sistemine sahiptir. Her villanın kendine özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca özel yüzme havuzu ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 500 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunmaktadır.

Villaların bodrum katında kişiye özel opsiyonel, hamam, suna, sinema odası ve fitness salonu yer almaktadır. Konutlar yaz-kış oturuma uygundur. Isıtma sistemi olarak doğal gaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Villalarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Ayrıca villalarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Villa İstanbul Gülperi Konakları fiyatları ne kadar?

Villa İstanbul Gülperi Konakları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 3 milyon 650 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca konutlar takasa uygundur.

Villa İstanbul Gülperi Konakları nerede yer alıyor?

Villa projesi İstanbul Avrupa Yakası, Silivri İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 727 20 15 veya 0 (544) 627 40 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…