Kategoriler
Emlak Haberleri

Villa kiralamalarda en popüler yerler Kaş, Fethiye, Bodrum oldu

Tatildekirala.com 2021 ilk yarısında en çok tercih edilen trende açıklamıştır. Bu yılki villa kiralayanların tercihi yine Kaş, Fethiye, Bodrum ve Marmaris gibi yerler olmuştur. Bu yıl en çok rezervasyon alınan dönem ise bayramında etkisi ile 17 – 24 Temmuz olarak gerçekleşmiştir. Bu yeni nesil tekne ve yeni trend villa kiralama platformu olan tatildekirala.com göre en çok tercih edilen trendi açıklamıştır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kiralık villa için tercih edilen bölgeler yine şaşırtmamıştır. Temmuz ve ağustos aylarında %95 oranında daha çok doluluk olduğu da ortada.

Pandemi Etkisi ile Tatil Seçenekleri

Pandeminin de etkisi ile tatil seçenekleri genellikle sadece gideceğiniz kişilerle birlikte bulunacağınız ortamlardır. Bunlar da tekne kiralama veya villa kiralama gibi seçeneklerden oluşmaktadır. Bu yılın trenlerinde de bu iki seçenek ortaya çıkmıştır. Bu villa kiralama işlemi oldukça tercih edilen pandeminin yeni trend tatil seçeneği olarak ortaya çıkmıştır. Genellikle 17 ve 24 Temmuz arasında alınan bu rezervasyonlar ağustos ayında da devam etmektedir.

Çocuklu Ailelerin Yeni Tatil Seçeneği Villa Kiralama

Çocuklu aileler bu pandemiye karşı daha duyarlı olmak adına yalnız sadece aileleri ile gelecek alanlar isterler. Bu nedenle villa kiralama işlemi oldukça uygundur ve bu seçimde günden güne artmaktadır. Trende giren bu seçenekte birlikte aileler önceki yıla göre daha çok havuzlu villalara yönelmiştir. Bu yılın doluluk oranı oldukça fazladır. Pandemiden dolayı da özellikle özel havuzlu ve oyun odasına sahip villalar tercih edilmektedir. Pandemi ile birlikte aileler alarak biraz nefes almak adına bu villaları tercih etmektedir.

Villa Kiralama Sektörün Büyümeye Devam Ediyor

Bu villa kiralama sektöründe pandemi sonra Sapanca’nın yıldızının parladığını anlatan tatildekirala.com villa sektöründe artışın devam ettiğinde vurgulamıştır. Genellikle büyük şehirlerde bulunan insanların yoğun şehir sıkıntısı, salgından biraz daha uzaklaşmak adına tatile gitmektedirler. Kendi özel alanlarını yaratarak bir tatile çıktığını da belirtmişlerdir. 2020 Haziran’a göre bu yıl bu tercih oldukça fazladır. Ayrıca en uzun konaklama süresi ise 90 gün olarak gerçekleşmiştir.

Villa kiralama bu yılın yeni trendi olarak kabul edilmektedir. Bu Trend oldukça fazla tercih edilmekle birlikte salgınla mücadelede de iyi bir tatil seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…

Exit mobile version