Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Liva Bahçecik projesi başlıyor!

Kocaeli Başiskele bölgesindeki Villa Liva Bahçecik projesi, 10 bin metrekarelik bir arsada yapılmaya başlanıyor. Projede pek çok farklı konut tipi mevcuttur. Konut detaylarından da kısaca bahsetmek gerekirse; projede 20 adet müstakil villa, 16 adet çatı dubleksi, 16 adet bahçe dubleksi yapılması planlanan konut tipleri arasındadır. Projedeki müstakil villalar; 4+1 şeklinde tasarlanmıştır. Ayrıca yine aynı müstakil villalar; bürüt olarak 250 metrekare, net olarak ise; 220 metrekare olacak şekilde planlanmıştır.

Villa Liva Bahçecik fiyatları belli oldu

Daire tiplerine göre projede iki fiyat kategorisi bulunmakta ve bu kategoriler de yine kendi aralarında dairenin özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Genel itibari ile projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 650.000 TL’den başlıyor. Projedeki 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1.590.000 TL’den başlıyor.

Villa Liva Bahçecik Başiskele villalar bölgesinin en güzel yerinde

Villa Liva Bahçecik projesindeki villalar üç farklı kategoride tasarlanmıştır. Villalar; müstakil villa, bahçe ve çatı dubleksi olarak üç ana grupta inşa edilecek olup, konutların kat yüksekliği ise 3 metre olacak şekilde planlanmıştır. Son derece modern bir mimari ile tasarlanan proje, alıcılarına da çok avantajlı bir yatırım yapma imkanı sınmaktadır. Çünkü yapılan finansal araştırmalara göre; projedeki dairelerin yüzde 30 emlak getirisi sağlaması beklenmektedir.

Müstakil hayatın keyfini çıkartın

Villa Liva Bahçecik projesini önemli ve değerli kılan en mükemmel detay ise; projedeki tüm konutların doğa ile iç içe olacak şekilde tasarlanmış olması ve özellikle şehir hayatından sıkılanlara müstakil hayatın keyfini tüm güzelliği ile sunmasıdır.

Hem doğa ile iç içe, hem de son derece merkezi

Proje, doğa ile iç içe olduğu kadar, son derece merkezi bir alana konumlandırılmıştır. İstek Koleji, Doğa Koleji, Uğur Okulları gibi özel eğitim kurumları ve D-100 karayolu projenin hemen yakınında bulunmaktadır.

Proje özellikleri 

Projenin özelliklerinden de kısaca bahsetmek gerekirse; projenin  içerisinde yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, güvenlik, asansör, yerden ısıtma gibi pek çok konforlu detay konut sahiplerine sunulan imkanlar arasındadır.

Diğer projeler ve emlak haberleri için tıklayınız.

Exit mobile version