Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Narova İzmir satışları devam ediyor

Villa Narova İzmir projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İzmir Bornova’da bulunan proje Yapıtek Firma tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje, iki parselde toplam 4057 metrekare üzerine inşa edilmiştir. Bu proje 9 bağımsız villa olarak tasarlanmıştır. Ayrıca farklı metrekarelerde bahçeleri bulunan bu villaların tamamı 5 artı 2 konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Villa Narova İzmir projesi 9 bağımsız villa olarak tasarlanan konutların hepsi 5 artı 2 villa tipinden oluşmaktadır. Projede bulunan 5 artı 2 konut tipinde olan villaların büyüklüğü 239 metrekare ile 267 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca her villaya ait farklı büyüklüklerde bahçe tahsis edilmiştir. Her villaya ait kendi bahçesi içinde bir araçlık otopark bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Mutfaklarda ocak, fırın, davlumbaz, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesinden oluşan 5’li ankastre set mevcuttur. Ayrıca solo buzdolabı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çelik kapılarda parmak izi okuyuculu kilit sistemi bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası mevcuttur.

Villa Narova İzmir projesi konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu proje İzmir’in Bornova İlçesinde bulunmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 239 ile 267 metrekare arasında değişen 5 artı 2 villaların fiyatları 5.250.000 TL ile 5.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu konutlar banka kredisine uygun durumdadır. Peşinat olarak konut bedelinin yüzde 20’si ödenmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 435 45 32-33-34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…