Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Olea Tuzla lansman fiyatlar ile satışta

Villa Olea Tuzla Tepeören projesi İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Tuzla villa projesi Ertaş İnşaat ve Ulusoy İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir.  Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar, fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Tepeören Mahallesi’nde hayata geçirilen villa projesinde toplam 37 adet villa bulunmaktadır. 37 adet villanın tamamı dubleks villalardan meydana gelmektedir. her villanın arsa payı yaklaşık 550 metrekaredir. Villa dışında villalara ait yaklaşık 250 metrekare bahçe alanı da mevcuttur.

Villa Olea Tuzla Tepeören projesinde iki tip villa bulunmaktadır. Bu villa tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks villalardır. Ayrıca iki tip 3+1 ve 4+1 tip villa seçenekleri proje içerisinde yer almaktadır. 3+1 ve 4+1 dubleks villalarda açık mutfaklı ve kapalı mutfaklı olarak iki farklı villa seçeneğine yer verilmektedir. 3+1 tip villalar brüt 163 metrekare, net ise 107 metrekare büyüklüğe sahiptir. 4+1 tip dubleks villalar ise brüt 163 metrekare, net ise 120 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca villalarda bahçe alanı da mevcuttur.

Villa Olea Tuzla fiyatları ne kadar?

Tuzla villa projesinde yer alan villalar, villa tipine, büyüklüğüne, özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda villa fiyatları ise şöyle oluşmaktadır.

3+1 açık mutfaklı dubleks villalar 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
3+1 kapalı mutfaklı dubleks villalar 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
4+1 açık mutfaklı dubleks villalar 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
4+1 kapalı mutfaklı dubleks villalar 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede  lansmana özel ödeme planı imkanı sunuluyor. Banka olmadan firma bünyesinde kişiye özel fırsatlar projede yer almaktadır.

Konut faizlerinin yüksek olduğu bu dönemde sizleri bankalarla muhatap etmeden ‘sıcacık ve huzur dolu bir evin sahibi’ yapalım.

Villa Olea Tuzla projesi içerisinde her villa için 2 araçlık otopark mevcuttur. Ayrıca geniş yollar, çocuk parkı, açık yüzme havuzu, spor sahası, bisiklet parkı gibi alanlar mevcuttur.

Villa projesi ile ilgili RE/MAX JOY ofisi yetkilendirilmiş olup daha detaylı bilgi almak için 0216 482 42 426 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version