Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Prime teslim tarihi

Özey İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Burdur’un merkezinde ‘Villa Prime’ ismiyle yükselmeye devam ediyor. İnşaatı sürmekte olan proje teslim tarihini gelecek yıl, 2021 olarak belirledi.

Proje inşaat halini sürdürmesine karşın konut tanıtımları müşteriler için hazırlanmıştır. Müstakil yaşamı arzu edenlerin sahip olmak isteyeceği evler, Burdur ilinde sizleri bekliyor. 20 adet lüks villa olarak yükselen konutlar, kendinden bağımsız yaşantı sürmek isteyenler için oldukça ideal. Adından sıkça söz ettirmeyi bekleyen ‘Villa Prime’ projesinde adeta yok yok…

Proje özelliklerini tanıyalım

Villa Prime projesi, Özey İnşaat’ın katkılarıyla Burdur’da yükseliyor. Birbirinden lüks 20 villanın iç donanımında kendine ait asansörleri, spor salonları, hamam ve saunası bulunmaktadır. Özel hayatına dikkat edenler, aileler ve özellikle hayvanseverlerin rahat bir yaşam alanı olarak seçeceği villalar, kendine ait yeşil bahçeleriyle alıcısını beklemekte.

Villaların ortasında yer alan çocuk oyun parkı ise çocukların daima göz önünde olabileceği anlamına geliyor. 3 katlı lüks villalar, toplam 20 adet daireyi içinde barındırmaktadır.

Proje için belirlenen fiyatlar

İçerisinde 4 oda 2 salonun bulunduğu lüks villalar, açılış fiyatını 1.475.000 TL üzerinden belirledi. 400 metrekarelik geniş bir alana sahip olan villalar, satış fiyatlarını metrekaresi minimum 3.688 TL’den hesaplanmaktadır.

Proje süresi

Proje başlangıcı geçtiğimiz yıl 2019 olarak belirlenmiş ve bitiş tarihini önümüzdeki 2021 yılının ocak ayı içerisinde sabitlemiştir. Burdur’un Fevzi Çakmak Mahallesi’nde konumunu seçtiği proje, aynı zamanda pek çok parkı çevresinde bulunduruyor.

Detaylı Bilgi İçin:

+90 532 713 53 79