Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Roma Gaziantep’te yükseliyor

Villa Roma Gaziantep projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kantar İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Villa Roma Gaziantep projesi dokuz bloktan meydana geliyor. Projede yer alan A ve B bloğu dörder katlı olacak şekilde tasarlandı. Kalan bloklar ise ikişer katlı villalardan oluşuyor. Villa Roma Gaziantep projesi bünyesinde 15 konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Villa Roma Gaziantep projesi nerede inşa ediliyor?

Villa Roma Gaziantep projesi Pancarlı Mahallesi 23. Sokak No:5’te konumlandırılmış durumda.

Villa Roma Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Villa Roma Gaziantep projesinde yer alan konutların tümü 5+1 olarak tasarlanmış durumda. Fakat büyüklükleri iki farklı planda yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen 5+1 konutlar birbirinden bağımsız yedi villada veya dörder katlı iki blokta yer alıyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 420 metrekare ile 600 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Villa Roma Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Villa Roma Gaziantep projesinde yer alan 5+1 tipteki konutlar için iki ayrı fiyat belirlenmiş durumda. Projede yer alan 420 metrekare konutlar alıcılarına 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Villa Roma Gaziantep projesindeki 600 metrekare konutlar ise 3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Villa Roma Gaziantep projesi teslim tarihi nedir?

Villa Roma Gaziantep projesinde yer alan konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Villa Roma Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Projede yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 444 21 17 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.