Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Tria Umurbey satışları devam ediyor

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Umurbey Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Tria Modern firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Villa Tria Umurbey konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan villa tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Bursa konut projesi Umurbey Mahallesi’nde yer alan 3 bin 800 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi villa tipi dairelerden meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konutlar akıllı ev sistemine sahip olmasıyla güvenlik, enerji tasarrufu ve konfor keyfi sunmaktadır. Aynı zamanda konutlarda vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, gömme dolap gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Site içerisinde ise yüzme havuzu, spor alanı, kamera sistemi, güvenlik gibi donanımlara sahiptir. Villa Tria Umurbey konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. 4+1 çatı ve bahçe dubleksleri brüt 220, 3+1 bahçe dubleksler ise 204 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşam sunan proje 6 konut bloğu ve 24 adet daireden meydana gelmektedir.

Villa Tria Umurbey fiyatları ne kadar?

Bursa Gemlik konut projesinde yer alan konutların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan konutların fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Villa Tria Umurbey nerede yer alıyor?

Konut projesi Gemlik, Umurbey Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje deniz ve günlük yaşamda ihtiyaç duyulan noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 625 97 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version